Voor de aansturing van de locatie Boxmeer is ROC Nijmegen op zoek naar één stevige, reflectieve, lenige en onderwijskundige leidende Leidinggevende (Manager A)

  • Voor 0,8 – 1,0 fte
  • Passende waardering bij de zwaarte van de functie
  • Per zo spoedig mogelijk tot 1 januari 2021, met uitzicht op een verlenging
  • Locatie Boxmeer

Over Boxmeer

ROC Nijmegen heeft bewust gekozen om een betekenisvolle rol te vervullen in de Maasvallei voor studenten, voor professionals, voor leerbedrijven en nadrukkelijk ook voor de lokale gemeenschap. Een keuze die ondersteund wordt door enthousiaste directies en die invulling krijgt door een recent nieuw ingeslagen weg. De locatie Boxmeer is gerevitaliseerd, het portfolio herzien, het partnerschap met regionale stakeholders herijkt. Locatie Boxmeer is een onderscheidende locatie op diverse thema’s zoals innovatie, wijk leerbedrijf, Academie voor Veiligheid, Fitlokaal en in de manier van samenwerken.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan meerdere onderwijsteams die vragen om coachend en faciliterend leiderschap in de kleinschalige omgeving. Je ondersteunt, coacht en stemt af met professionals, zodat zij ondernemend en responsief kunnen inspelen op actuele vraagstukken. Daarbij verlies je een gezonde bedrijfsvoering niet uit het oog.

Om ondernemend en responsief in te spelen op actuele vraagstukken dienen professionals, ondersteuning en de leidinggevende snel en vaak informeel het werk te verdelen en af te stemmen. Denk hierbij aan o.a. samenwerking met de onderwijsregisseur.

Je bent als eindverantwoordelijke aanspreekbaar en kunt in die hoedanigheid ook anderen aanspreken; daarbij zijn de criteria voor het effectief aansturen in ieder geval:

  • Een stevige( moderne) en reflecterende onderwijskundige aansturing, met daarbinnen oog voor de taakvolwassenheid van de medewerkers;
  • Een onderzoekende, ondernemende en verbindende aansturing en je stuurt vanuit vertrouwen;
  • Een aansturing die kan spelen met concurrerende waarden, belangen en doelen en diverse culturen;
  • Een aansturing die Boxmeer en de Campusbaan inhoudelijk verbindt en versterkt en hecht hierbij waarde aan feedback vanuit de medewerkers in Boxmeer
  • In staat is om te balanceren tussen de taken intern en extern.

Wat moet je kunnen?

Je hebt academisch werk- en denkniveau; je hebt affiniteit met onderwijsorganisaties; je hebt een lerende houding en wil onderdeel zijn van de leergemeenschap in Boxmeer; je hebt zicht op ontwikkelingen in het BVE veld en in de taak en doelstellingen van ROC Nijmegen als geheel en kennis van en ervaring met bedrijfsvoering; je hebt kennis en ervaring met onderwijsontwikkelingen, onderwijsinnovatie en leiding geven aan een (te ontwikkelen) professionele, onderwijskundige leergemeenschap.

Wil je meer weten over de vacature?

Je kunt contact opnemen met Anja Hagenaars (a.hagenaars@roc-nijmegen.nl) of Albert Zeggelaar (a.zeggelaar@roc-nijmegen.nl) voor aanvullende informatie en vragen. Tevens is de notitie Organisatieontwikkeling en aansturing Boxmeer bij Anja en Albert opvraagbaar.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 27 juni.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten