Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Motorvoertuigentechniek op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Mobiliteit & Logistiek een enthousiaste docent Motorvoertuigentechniek.

  • Voor 0,8-1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Energieweg 25 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Als docent Motorvoertuigentechniek verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleidingen in de (bedrijfs)autotechniekbranche op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt en coacht groepen en individuele deelnemers. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten, waarbij je iedere student tijdens de beroepspraktijkvorming (stage) in zijn/haar leerbedrijf bezoekt. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de hbo-opleiding Autotechniek afgerond, bij voorkeur aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 2, als 3 en 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jan Klomp (manager team M&L): 06-33988838. Of stuur een e-mail aan j.klomp@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 27 juni a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten