Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van elektrotechniek op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Werktuigbouwkunde, Elektro- en Installatietechniek (WEI) een enthousiaste docent Elektrotechniek.
Ben je docent of werk je op dit moment in de elektrotechniek en wil je graag iets aan je loopbaan toevoegen of geheel een overstap maken naar het middelbaar beroepsonderwijs? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

  • Voor 0,8 - 1,0 fte (parttime in combinatie met een baan in het bedrijfsleven is eveneens mogelijk)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Elektrotechniek verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding Technicus Engineering op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Samen met collega’s uit andere vakrichtingen werk je aan techniekbreed en duurzaam onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een diploma van de Pedagogisch Technische Hogeschool, of een ander technisch hbo-diploma aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een technische mbo-niveau 4 opleiding hebt afgerond, aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt én minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied. Wij bieden jou dan een pedagogisch-didactisch scholingstraject aan.

Met jouw enthousiasme weet je theorie- en praktijklessen op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met het vak en met de doelgroep ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en bent zelf veel bezig met innovaties. Nieuwe methodes en ontwikkelingen integreer je graag het liefst meteen in je werk. Hierin neem je vaak het initiatief. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Wat bieden wij?

  • een marktconform salaris volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jan Klomp (manager a.i. team WEI): 06-33988838. Of stuur een e-mail aan j.klomp@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 30 juni a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten