Ga jij het proces onderwijslogistiek optimaal ondersteunen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste Roostermaker (Medewerker Planning).

  • Omvang 0,5 fte
  • Waardering: maximaal schaal 7 cao MBO
  • Per z.s.m.
  • Tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: divers

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Het onderwijslogistiek proces heeft volop de aandacht binnen ROC Nijmegen. Om dit proces te optimaliseren is een goede afstemming tussen onderwijsprogramma en beschikbare middelen noodzakelijk. Als roostermaker lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je stelt samen met de adviseur onderwijslogistiek het perioderooster samen, op basis van de aangeleverde planningen van de onderwijsteams. Daarnaast verzorg je de dag- en weekroostering gedurende een onderwijsperiode. Tevens stel je de toets- en examenroosters op.

Je signaleert knelpunten en geeft indien nodig alternatieven en bespreekt deze met betrokkenen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol.

Je hebt een klantgerichte, proactieve en creatieve instelling. Je bent nauwkeurig in het opstellen van roosteroverzichten en bent vaardig in het klantgericht afhandelen van vragen en wijzigingsverzoeken.

Kennis van de planning- en roostertool Xedule is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal 7 volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Cindy Nijholt (manager Planning & Advies en Facilitaire Zaken): 06 – 19493353.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 5 juni.

De gesprekken worden gepland in week 25.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten