Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Pedagogisch Werk een Leercoach in het vak Nederlands.

 • Voor 0,8000 - 1,000 fte
 • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
 • Per 19 augustus 2019
 • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
 • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Daar leer je nog eens wat”! missie van team Pedagogisch Werk. In onze opleiding leiden we de studenten op tot zelfbewuste, kritische beginnende beroepsbeoefenaars.

En hoe ziet een dag er bij ons dan uit: Eerst koffie!

Dan starten we met de gezamenlijke aftrap met collega’s en begint je dag met een bordsessie met de studenten. Hierbij bespreek je het nieuws van de dag, burgerschap onderwerpen en de persoonlijke leerdoelen van de studenten. Vervolgens gaat iedereen aan de slag op het leerplein. Het vak Nederlands wordt op verschillende manieren aangeboden aan onze studenten. Dit kan bijvoorbeeld middels instructie, workshops, trainingen en lezingen. Daarnaast wordt de kennisdeling van Nederlands aanbod en vraag gestuurd ingezet. Als leercoach Nederlands begeleid en coach je studenten op het leerplein en heb je allerlei verschillende rollen. De dag met de studenten wordt afgesloten met een eindbordsessie, waarin gereflecteerd wordt op de dag.

Aan het eind van de middag is er tijd voor overleg, contact met stages, onderwijsontwikkeling, administratie en het mooie gesprek.

Word je hier enthousiast van, solliciteer dan.

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt uitstekende pedagogische, didactische en coachende vaardigheden
 • Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team.
 • Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 3 als 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden
 • Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.
 • Je hebt een opleiding docent Nederlands op minimaal HBO niveau afgerond, waar nodig aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

 • Vakantiegeld (8%) en een 13e maand (8,33%)
 • Reiskostenvergoeding, tegemoetkoming zorgverzekeringskosten en een pensioenregeling.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Ongekend goede werksfeer. Met een gezellig, groot en divers team en legendarische ROC feesten en leuke teamactiviteiten.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Meer weten over deze vacature?

Bel met Boukje Splint (Teammanager PW): 06-41223953 of mail je vragen naar b.splint@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?            

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten