Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en ervaring op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Dienstverlening (niveau 2) een enthousiaste Trajectbegeleider (Consulent Onderwijsondersteuning).

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal 10 cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-1-2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als trajectbegeleider voer je de tweedelijns studentbegeleiding uit; dat wil zeggen, de begeleiding van studenten die niet door de eerste lijn, hun docent en studieloopbaanbegeleider (slb-er), gegeven kan worden. Je monitort alle begeleidingstrajecten van studenten die extra begeleiding of zorg nodig hebben (casemanagement). Je bent verantwoordelijk voor de diagnostiek en verwijzing naar specialistische begeleiding in tweede- en eventueel derdelijns voorziening. Tevens voer je de begeleidingsgesprekken met studenten die door een slb-er zijn doorverwezen. Je voert intakegesprekken en exitgesprekken met studenten die de opleiding verlaten. Je adviseert slb-ers en teammanagers over de pedagogisch-didactische begeleiding van doorverwezen studenten en je ondersteunt het team bij de pedagogisch didactische aanpak van alle studenten. Daarnaast maak je verslagen van de individuele begeleiding van een student en registreer je begeleidingsgegevens. Uiteraard stem je je acties zorgvuldig af met alle betrokkenen. Tenslotte signaleer je alle belangrijke trends op het gebied van begeleiding.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je bent pedagogisch en didactisch zeer bekwaam. Je kunt signalen vertalen naar een concrete begeleidingsvraag. Uiteraard heb je ook kennis van en ervaring met methodieken en hulpmiddelen t.a.v. begeleiding van studenten en weet je hoe je deze heel zorgvuldig moet toepassen. Je hebt brede kennis van het begeleidings- en zorgnetwerk inclusief de daarbij behorende systematiek. Daarnaast heb je kennis van de opleidingen die behoren bij dit opleidingsdomein en heb je grote affiniteit met studenten van niveau 2.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Esther Bellers (024-8904447) of stuur een e-mail aan e.bellers@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?            

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten