Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Dienstverlening een docent Drama/Muziek.

  • Voor 0,2 fte (vanwege ontwikkelingen bestaat de mogelijkheid dat er een uitbreiding van uren komt)
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent drama/muziek verzorg je het onderwijs binnen de opleiding Dienstverlening. Beide creatieve onderdelen zetten we als middel in voor de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Tevens leren ze creatieve werkvormen die ze kunnen toepassen bij de doelgroepen waarvoor ze worden opgeleid. Kennis en ervaringen met activerende didactiek is een pre. Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van bovenstaande vakken. Daarnaast houd je je ook bezig met de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. 

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Je hebt affiniteit met de niveau 2 doelgroep en weet je coaching/begeleidingsvaardigheden daar goed op aan te sluiten. Je bent enthousiasmerend en communicatief vaardig en je kunt goed functioneren in een team. Je bent in staat om onderwijs op een aantrekkelijke wijze aan deze doelgroep aan te bieden en daarnaast werk je graag samen met collega’s uit andere disciplines. 

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Esther Bellers (manager team Dienstverlening): 06-24416261. Of stuur een e-mail aan e.bellers@roc-nijmegen.nl .

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?            

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten