Wil jij onze leerlingen helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Aardrijkskunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team VAVO een enthousiaste docent Aardrijkskunde

  • Omvang: 0,48-0,6 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB cao mbo (maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Marterstraat in Nijmegen

Over het VAVO

Bij het VAVO van ROC Nijmegen kunnen deelnemers certificaten of een heel diploma voor het vmbo-t, de havo of het vwo halen. Ze hebben de mogelijkheid om een compleet lespakket of maar enkele vakken te volgen. De VAVO-opleidingen worden gegeven op de locatie Marterstraat 45 in Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Aardrijkskunde aan eindexamengroepen VMBO- T, HAVO en/of VWO. Je verzorgt de toetsing en houd je bezig met alle werkzaamheden behorende bij de organisatie en het beheer van het vak Aardrijkskunde. Je stelt voortgangrapportages op en neemt deel aan leerling besprekingen. Ook begeleid je de leerlingen en neem je actief deel aan teamtaken en bijeenkomsten.

Wat moet je kunnen?

Je bent 1e graads bevoegd docent Aardrijkskunde en pedagogisch en didactisch bekwaam. Je kunt gedifferentieerd lesgeven aan heterogene groepen en hebt ervaring in het lesgeven aan bovenbouw examengroepen. Uiteraard kun je omgaan met het tempo van een versnelde opleiding.

Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en een belangrijke schakel vormt in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Pauline van der Meer (Teammanager VAVO): 06-22083877

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?            

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

                                                                                                                      

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten