Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij die initiatiefrijke docent die onze studenten helpt hun passie voor dienstverlening verder te ontwikkelen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Toerisme, Recreatie en Luchtvaartdienstverlening een enthousiaste docent Hospitality.

  • Voor 0,6 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4.218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 13 januari 2020 (voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof)
  • Locatie: Campusbaan in Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de praktijk- en theorielessen voor de Toerisme, Recreatie en Luchtvaart-opleidingen, waaronder de lessen Hospitality. Vanuit het vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Daarnaast houd je je bezig met de verdere ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

 Wat moet je kunnen?

Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding Aardrijkskunde of een andere lerarenopleiding met een 2e graads bevoegdheid; of een andere hbo-opleiding zoals Facility Management of Hotelschool aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Je hebt ruime aantoonbare werkervaring in de Toerisme, Recreatie en Luchtvaart branche. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met onze studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

 Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (Teammanager Toerisme, Recreatie en Luchtvaartdienstverlening): tel. 06-19667757.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten