Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie een enthousiaste docent Marketing en Evenementen.

  • Voor 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan in Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Marketing en Evenementen maak je onze studenten bewust wat online marketing is en hoe ze dit in de praktijk toe kunnen passen. Je  brengt onze studenten bij wat de nieuwe marketingontwikkelingen zijn, je leert  ze hoe ze een marketingplan moeten schrijven en hoe ze marketing vraagstukken kunnen oplossen. Ook leer je de studenten om creatief te denken. Je gaat theorie,- en praktijkvakken geven aan studenten die de evenementenrichting hebben gekozen. Dit houdt in dat je onze studenten leert hoe ze draaiboeken, balkenplanningen etc. moeten maken. Maar ook train je onze studenten om te overleggen met opdrachtgevers en het regelen en coördineren van dagelijkse voorzieningen zoals eten en drinken. Ook train je onze studenten in het coördineren en bewaken van een evenement. Je coacht ze als ze het evenement aan het uitvoeren zijn en je werkt nauw samen met het Evenementenbureau van ROC Nijmegen. 

 Wat moet je kunnen?

Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en veel kennis van en ervaring met het werken in het genoemde vakgebied. Je hebt kennis van Mailchimp en online enquêtes zoals Google Forms. Je hebt gedegen kennis van Wordpress en je kunt dit ook aanleren bij onze studenten. Tevens ben je bekend met contentmarketing: video, foto, blog en storytelling. Je hebt kennis van en ervaring met zoekmachinemarketing (SEA en SEAO). Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in marketingland. Een basiskennis van grafische vormgeving is een pré. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Tenslotte heb je ervaring en kennis van evenementenorganisatie en je bent goed op de hoogte van wat hierbij allemaal komt kijken.

 Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Marian Scholten (teammanager MCE): 06-47043896.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten