Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Nederlands taal in een juridische context op een bevlogen manier over te brengen op jongeren ? ROC Nijmegen zoekt voor het team Juridisch een enthousiaste docent Nederlands/Recht.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan in Nijmegen

Wat ga je doen?               

Als docent draag je zorg voor de lessen Nederlands voor de opleidingen Juridisch Administratieve Dienstverlening en medewerker HRM op mbo-niveau 4.Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Nederlands afgerond of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten. Gezien de onderwijskundige ontwikkelingen is het kunnen verzorgen van zowel lessen Nederlands als lessen in de juridische vakken een wenselijke combinatie.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Ria Camps (Teammanager Juridisch): 06-45012715.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten