Wil jij onze organisatie helpen succesvol te zijn? Weet je met jouw ervaring een team onderwijsprofessionals te inspireren? ROC Nijmegen zoekt voor het team Handhaving en Beveiliging een enthousiaste docent Handhaving, Toezicht en Veiligheid

  • Voor 0,8–1,0 fte
  • Waardering: schaal LB, cao mbo (max. € 4218 bruto bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Marterstraat in Nijmegen

Over het team

Het team Handhaving en Beveiliging is een klein, zelfstandig onderwijsteam. Dat betekent o.a. dat teamleden flexibel zijn en altijd bereid om zaken van en voor elkaar te doen of over te nemen. De sfeer wordt gekenmerkt door hard werken, relativeringsvermogen en gevoel voor humor.

Wat ga je doen?

Als docent Handhaving, Toezicht en Veiligheid (HTV) verzorg je de lessen Vakleer voor de opleidingen HTV en Beveiliging zoals: wettelijke kaders, publieke vaardigheid 1 en 2, beveiliging wettelijke kaders, beveiliging van gebouwen, wetskennis BOA, etc.

Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan diverse taken in het onderwijsteam, zoals o.a. studieloopbaanbegeleiding.

Tevens lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten en vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs.

 Wat moet je kunnen?

Je hebt de Lerarenopleiding afgerond, of minimaal een andere HBO-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing en minimaal 3 jaar relevante werkervaring (voorkeur met onderwijsbevoegdheid voor domein 1, 3 en 4).

Je hebt bij voorkeur ervaring in de wereld van politie, marechaussee of bureautoezicht (BOA).

Met jouw enthousiasme ben je in staat om je lessen op een aantrekkelijke manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en een belangrijke schakel vormt in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Hein van den Hoek (Teammanager Horeca, Brood en Banket): 06-22922269.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten