Wil je studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van rekenen op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Uiterlijke Verzorging (aan de opleiding Kappers) een enthousiaste docent rekenen.

  • Voor 0,25 fte (met een mogelijkheid tot uitbreiding tot 0,5 fte bij team Dienstverlening)
  • Flexibele inzetbaarheid op meerdere dagen is noodzakelijk
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.217 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent rekenen verzorg je het onderwijs in het onderdeel rekenen ten behoeve van de studenten op niveau 2.

Het onderwijs en je begeleiding bied je zowel groepsgewijs als in de vorm van workshops aan, waarbij je de studenten ondersteunt op eigen tempo en niveau te leren.  

Wat moet je kunnen?

Je hebt een 2e graads lerarenopleiding afgerond of minimaal een andere afgeronde opleiding op HBO-niveau aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden; ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor de opleiding en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten. 

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Yvonne Delbressine (teammanager Uiterlijke Verzorging): 06-45012630. Of stuur een e-mail aan y.delbressine@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten