Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij die initiatiefrijke docent die onze studenten helpt hun passie voor dienstverlening verder te ontwikkelen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Facilitaire Dienstverlening een enthousiaste docent Facilitaire Dienstverlening.

  • Voor in totaal 1,1 fte (te verdelen over meerdere personen)
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan in Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de praktijk- en theorielessen voor de opleidingen facilitaire dienstverlening. De nadruk ligt op het geven van praktijklessen in de leerbedrijven Het Café (hospitality), wasserij en servicebedrijf (logistiek en technische dienst). Als praktijkdocent begeleid je de studenten tijdens de praktijkles, je stuurt bij en je evalueert aan het einde van de les. Vanuit het vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Daarnaast houd je je ook bezig met de verdere ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

 Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met werkervaring op het gebied van gebouwenbeheer, veiligheid en risicobeheer en bij voorkeur ben je in bezit van een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Ervaring in het bedrijfsleven is vereist en een onderwijsbevoegdheid een pré. Heb je geen onderwijsbevoegdheid en ben je niet in bezit van een relevant pedagogisch-didactisch getuigschrift, dan ben je bereid om deze op korte termijn te behalen.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (Teammanager Facilitaire Dienstverlening): 06-19667757.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten