Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Nederlands taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Detailhandel een enthousiaste docent Nederlands.

  • Voor 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4218 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan in Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor de lessen Nederlands aan studenten van de opleidingen Detailhandel op mbo-niveau 2, 3 en 4. Daarnaast kun je jouw kennis van het vak Nederlands op een beroepsgerichte manier inzetten in een onderwijsconcept waarin beroep en onderwijs nauw met elkaar verbonden zijn. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Als docent zal je mogelijk ook de rol van studieloopbaanbegeleider vervullen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Nederlands afgerond. Je bent didactisch sterk, je weet hoe je je lessen activerend kunt aanbieden en je bent goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het middelbaar beroepsonderwijs of je ervaring in de Retailbranche kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Je koppelt jouw vakinhoud herkenbaar aan het beroep waar de student voor wordt opgeleid en je bent in staat om studenten te begeleiden hun leerdoelen te laten bepalen en behalen.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Sebastiaan Roovers (Teammanager Detailhandel): tel 06-29505939.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten