Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij hoe je het werken in een huisartsenpraktijk of ziekenhuispoli op een bevlogen manier over kunt brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor de opleiding Doktersassistent een enthousiaste Onderwijsassistent

  • Voor 0,05 fte
  • Waardering: maximaal schaal 5 (max. €2599,- bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling, vanwege vervanging, tot 1 augustus 2020
  • Locatie: Campusbaan Nijmegen

Wat ga je doen?

Als Onderwijsassistent in de rol van acteur ondersteun je op een ludieke manier de docenten van de opleiding doktersassistent bij de basisvaardigheden communicatie. Je werkt onder supervisie van een collega. Hierbij is het belangrijk om heel goed met elkaar af te stemmen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op mbo-niveau; je hebt passie voor communicatie en bent in staat om levensechte praktijksituaties te simuleren. Met ervaring in het onderwijs dan wel in trainingssituaties heb je een streepje voor.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel of mail Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): 0642013808 (telefonisch bereikbaar vanaf 20 mei) of m.leclercq@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten