Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde van apothekersassistenten op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Assistenten Gezondheidszorg een enthousiaste docent Apothekersassistent.

  • Voor 0,80 – 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot uiterlijk 1 augustus 2020 vanwege ziektevervanging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Apothekers Assistent verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding van Assistent Gezondheidszorg op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons gepersonaliseerde onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van het team. Daarnaast vervul je de rol van coach.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding afgerond, of een andere de hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het thematisch onderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling in je rol van coach. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons team. Wij starten aankomend schooljaar met een nieuw onderwijsconcept waarin we studenten meer maatwerk bieden en volgens een thematisch curriculum werken. We werken hard, hebben oog voor elkaar, maar zijn ook gewend elkaar aan te spreken en van elkaar te leren.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): tel. 06-42013808 (vanaf 20 mei telefonisch bereikbaar). Of stuur een e-mail aan m.leclercq@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten