Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van mediavormgeving op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Media Design een enthousiaste docent Mediavormgeving.

  • Voor 0,5 - 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020
  • Locatie: Heijendaalseweg 98 te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Mediavormgeving verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding Mediavormgever op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten en weet je jouw kennis van grafische, interactieve en/of audiovisuele vormgeving op een boeiende manier over te brengen op onze studenten. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een relevante vakgerichte hbo-opleiding afgerond, aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied). Bij voorkeur ben je breed georiënteerd als mediavormgever en bezit je kennis van zowel grafische, als interactieve en audiovisuele vormgeving; echter, specialistische kennis van interactieve vormgeving en augmented reality is een pré.

Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Hans Schipper (manager team MD): 06-36146897. Of stuur een e-mail aan h.schipper@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

 

 

 


 
 

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

 

 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten