Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde van tandartsassistenten op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Assistenten Gezondheidszorg een docent Tandartsassistent.

  • Voor 0,7 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Tandartsassistent verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding van Assistent Gezondheidszorg op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs op weg naar meer flexibiliteit en meer maatwerk en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je bent afgestudeerd als tandarts en hebt affiniteit met het opleiden van studenten voor de tandheelkundige beroepspraktijk. Je wil verantwoordelijk zijn voor zowel theorie- als praktijklessen en weet deze stof zo t brengen dat het onze studenten inspireert en motiveert. Daarnaast ben je en teamplayer, want samen met collega’s blijf je voortdurend sturen op onderwijs dat kwalitatief hoogstaand, innovatief en up-to-date is.  Mocht de bevoegdheid ontbreken, dan ben je bereid om een pedagogisch didactisch getuigschrift te behalen.

Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling in de rol van studieloopbaanbegeleider. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): tel. 06-42013808 (vanaf 20 mei telefonisch bereikbaar). Of stuur een e-mail aan m.leclercq@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten