Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde van gezondheidszorg op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor het team Assistenten Gezondheidszorg een enthousiaste Onderwijsassistent.

  • Voor 0,2 fte
  • Waardering: maximaal schaal 5 cao MBO (max. €2599,- bruto per maand)
  • Per 19-08-2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19-8-2020
  • Locatie: Campusbaan

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent voor de opleiding Gezondheidszorg ondersteun je onderwijsinstructeurs en docenten bij de verzorging van hun lessen, begeleid en beoordeel je groepen van studenten bij basisvaardigheden op gebied van skills voor doktersassistenten.

Wat moet je kunnen?

Je bent in het bezit van een diploma Doktersassistent. Je hebt passie voor je vak en bent enthousiast om je vak over te dragen aan de studenten. Met ervaring in het onderwijs dan wel in trainingssituaties heb je een streepje voor.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): tel. 06-42013808 (vanaf 20 mei telefonisch bereikbaar). Of stuur een e-mail aan m.leclercq@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten