Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste docent Nederlands/Rekenen/Burgerschap.

  • Voor 0,65 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Begijnenstraat 2 te Boxmeer

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor het onderwijsleerproces bij de diverse Entree-opleidingen op mbo-niveau 1. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van ons onderwijs. Enthousiast en communicatief ben je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. Je ondersteunt studenten op het gebied van studieloopbaanbegeleiding en beroepspraktijkvorming en je levert je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Nederlands afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Jouw pedagogisch-didactische kwaliteiten zijn sterk ontwikkeld. Met jouw onderwijservaring en affiniteit met de doelgroep op mbo-niveau 1 weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Daarnaast vervul je de rol van studieloopbaanbegeleider om onze studenten op weg te helpen naar een succesvolle toekomst. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor het team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over Entree-opleidingen

Entree-opleidingen zijn mbo-opleidingen op mbo-niveau 1 voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree-opleidingen): 06-19929585. Of stuur een e-mail naar i.vanoorsouw@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten