Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van huisartsenpraktijken en ziekenhuispoli’s op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Assistenten Gezondheidszorg een tweetal docenten Doktersassistent.

  • Voor 1,5 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

 De opleiding DA is onderdeel van het team Assistenten Gezondheidszorg. Ons onderwijs is volop in ontwikkeling en op weg naar meer flexibiliteit en maatwerk. Dit betekent steeds uitdagender onderwijs dat afgestemd wordt met de praktijk. Wij zoeken een collega die mee wil ontwikkelingen en een duidelijke visie op leren heeft waarbij het leren van de student centraal staat. Je bent breed inzetbaar op verschillende taken, o.a. beroepsspecifieke vakken doktersassistent, begeleiden projecten, anatomie, digitaal ondersteuner en studieloopbaanbegeleider. Je bent enthousiast, communicatief en een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding afgerond, of een andere de hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten. Je komt terecht in een hecht team dat volop in ontwikkeling is. We ontmoeten elkaar wekelijks in een gezamenlijke bordmeeting en hebben regelmatig collegiaal overleg. Samen met je manager bespreek je minimaal twee keer per jaar je persoonlijke ontwikkeling.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): tel. 06-42013808 (vanaf 20 mei telefonisch bereikbaar). Of stuur een e-mail aan m.leclercq@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten