Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Nederlandse taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Assistenten Gezondheidszorg een enthousiaste docent Nederlands/ communicatie.

  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands/communicatie verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleidingen van Assistenten Gezondheidszorg op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied ben je kartrekker van de sectie Nederlands in team AG. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de examinering van het vak Nederlands.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Nederlands afgerond. Ervaring, interesse of affiniteit op het gebied van NT2-onderwijs is een pré. Met jouw enthousiasme voor onze opleidingen (Apothekersassistent, Doktersassistent, Tandartsassistent) weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het beroep waar de student voor leert in je lessen Nederlands. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op niveau 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling in de rol van studieloopbaanbegeleider. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): tel. 06-42013808. (vanaf 20 mei telefonisch bereikbaar). Of stuur een e-mail aan m.leclercq@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten