Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Maatschappelijke zorg een docent Activerende begeleiding (beeldend).

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent activerende begeleiding (beeldend) verzorg je het onderwijs m.b.t. het onderdeel dagbesteding/ begeleiding binnen de (verstandelijk) gehandicaptenzorg en specifieke doelgroepen. Je begeleidt projecten en keuzedelen. Je versterkt het team en het onderwijs met jouw - door opleiding, kennis en (recente) werkervaring opgedane - specifieke deskundigheid op het terrein van activerende begeleiding (beeldend).

In nauwe samenwerking met de teamcollega’s en met input van vakdeskundigen uit het werkveld ontwerp en begeleid je activerend onderwijs, dat aansluit bij de verschillende leerstijlen van BOL- en (volwassen) BBL-studenten.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding (bijvoorbeeld Artez) afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Je bent in staat om - vanuit jouw (beeldende) achtergrond - op inspirerende manier onderwijs te ontwerpen en te begeleiden.

Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 3 als 4, ben je in staat studenten te inspireren en te motiveren. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Richard Verweij (manager team Maatschappelijke zorg): 06-45012705. Of stuur een e-mail aan r.verweij@roc-nijmegen.nl .

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten