Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Maatschappelijke zorg meerdere docenten gehandicaptenzorg/ studieloopbaanbegeleiding.

  • Voor 2,20 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je in de volle breedte het onderwijs in de onderdelen die betrekking hebben op de (verstandelijk) gehandicaptenzorg/ specifieke doelgroepen. Je versterkt het team en het onderwijs met jouw -door opleiding, kennis en (recente) werkervaring opgedane - specifieke deskundig op het terrein van gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg en/of verpleegtechnisch handelen/ ziektebeelden in relatie tot deze doelgroepen.

In nauwe samenwerking met de teamcollega’s en met input van vakdeskundigen uit het werkveld ontwerp en begeleid je activerend onderwijs, dat aansluit bij de verschillende leerstijlen van BOL- en (volwassen) BBL-studenten. Als studieloopbaanbegeleider ondersteun je de student in haar studievoortgang.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Zorg en Welzijn of een andere hbo-opleiding- aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing- afgerond.

Recente en gedegen werkervaring in het begeleiden van cliënten met een (verstandelijke) beperking en/of specifieke doelgroepen/ ouderenzorg is een vereiste. Naast deskundigheid met betrekking tot de begeleidingsaspecten, heb je gedegen kennis van de verschillende doelgroepen en ziektebeelden en de theorie rondom het verpleegtechnisch handelen binnen de gehandicaptenzorg.      

Je bent in staat om vanuit jouw ervaring binnen de zorg op inspirerende manier onderwijs te ontwerpen en te begeleiden.

Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 3 als 4, ben je in staat studenten te inspireren en te motiveren. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Richard Verweij (manager team Maatschappelijke zorg): 06-45012705. Of stuur een e-mail aan r.verweij@roc-nijmegen.nl .

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons uiterlijk 11 juni een reactie op je sollicitatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni t/m 19 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten