Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? En trekt het je om op een kleinschalige maar ambitieuze locatie ons onderwijs mede vorm te geven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Zorg en Welzijn locatie Boxmeer, enthousiaste docenten Verpleegkunde/Verzorgende-IG.

  • Voor 2-2,4 fte
  • Waardering: schaal LB, cao MBO (€ 2802 - € 4218 [euro] bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • tijdelijk voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Boxmeer

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor het onderwijs (lessen) binnen het team Zorg en Welzijn in Boxmeer. Je verzorgt met name lessen binnen de opleidingen verpleegkunde en woonzorgbegeleider. Ook ben je bereid lessen te geven bij de andere opleidingen binnen de locatie Boxmeer. We zoeken teamplayers met kennis van het verpleegkundig beroep en ervaring en/of affiniteit met lesgeven aan onze doelgroep

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding aangevuld met werkervaring, bij voorkeur in de klinische zorg en/of wijkgerichte verpleegkundige zorg. Je hebt affiniteit met technologie in de zorg. Ervaring in de zorg is een vereiste. Een onderwijsbevoegdheid is een pré. Je wordt enthousiast van het werken met de doelgroep en bent in staat je coachings- en begeleidingsvaardigheden daar goed op aan te sluiten. Je bent ondernemend, innovatief, wendbaar en communicatief vaardig.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. "Enter the school of life."

Wat bieden wij?

  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Ineke Moonen: 0622182407 of per e-mail i.moonen@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

De gesprekken vinden plaats in de week van 12 t/m 19 juni.

 Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten