Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Kunnen studenten en collega’s op jou rekenen? En trekt het je om op een kleinschalige maar ambitieuze locatie ons goede onderwijs mee vorm te geven? ROC Nijmegen zoekt voor de locatie Boxmeer een enthousiaste docent Engels.

  • Voor 0,2 fte
  • Waardering: schaal [LB] cao MBO (€ 2802 - € 4218 [euro] bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Engels binnen 2 teams op de locatie Boxmeer.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding Engels of een andere HBO opleiding en bent bij voorkeur bevoegd om op het MBO les te geven. Je weet de lesstof op een enthousiaste en praktijkgerichte wijze over te brengen aan onze studenten. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Je houdt van aanpakken en beschikt over een gezonde dosis humor.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Ineke Moonen: 0622182407 of per e-mail i.moonen@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Vul uiterlijk 29 mei  a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

De gesprekken vinden plaats in de week van 12 t/m 19 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten