Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van en liefde voor het schildersvak op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt het samenwerkingsverband met De Technische tezamen een enthousiaste docent Schilderen.

Ben je docent of werk je op dit moment in de schildersbranche en wil je graag iets aan je loopbaan toevoegen of geheel een overstap maken naar het middelbaar beroepsonderwijs? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

  • Voor 0,5 - 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 15 april 2020, eventueel met mogelijkheid tot verlenging (afhankelijk van een aantal factoren) en op termijn uitbreiding
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over De Technische

 De Technische is een samenwerkingsverband van Bouwmensen Nijmegen, Schildersvakopleiding Nijmegen en IW Achterhoek Rivierenland. ROC Nijmegen werkt nauw met de ‘school voor vakmanschap’ samen in een innovatieve onderwijsvorm van onderwijs en bedrijfsleven. Jongeren worden opgeleid in een bedrijfsmatige omgeving waarin leren en werken direct verbonden zijn met de beroepspraktijk. Naast een gedegen vakopleiding biedt deze onderwijsvorm ruimte voor nieuwe technische ontwikkelingen en innovatieve projecten. Hierbij zoeken we docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend en/of aantoonbare affiniteit hebben met het bedrijfsleven. Daarnaast vraagt dit nieuwe onderwijsconcept een meer dan normale interesse en geschiktheid tot innoveren en ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als docent Schilderen verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding (Gezel) Schilder op mbo-niveau 2 en 3. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Samen met collega’s uit andere vakrichtingen werk je aan techniekbreed en duurzaam onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een diploma van de Pedagogisch Technische Hogeschool, of minimaal een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een relevante mbo-niveau 4 opleiding hebt afgerond, aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt, minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied én bereid bent een opleidingstraject te volgen.

Met jouw enthousiasme weet je theorie- en praktijklessen op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met het vak en met de doelgroep op zowel niveau 2 als 3, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en bent zelf veel bezig met innovaties. Nieuwe methodes en ontwikkelingen integreer je graag het liefst meteen in je werk. Hierin neem je vaak het initiatief. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Marleen Deuss (manager team TEIS): 06-45233187. Of stuur een e-mail aan m.deuss@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 5 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten