Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van en liefde voor het vak op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste docent Meubelmaker / Interieurbouwer.

Ben je docent of werk je op dit moment in de meubel- of interieurbouw en wil je graag iets aan je loopbaan toevoegen of geheel een overstap maken naar het middelbaar beroepsonderwijs? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

  • Voor 0,9 fte (1x). Een aanstelling van 0,45 fte (2x) in combinatie met een baan in het bedrijfsleven is eveneens mogelijk.
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Als docent Meubelmaker / Interieurbouwer verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleidingen Meubelmaker/(scheeps)Interieurbouwer op mbo-niveau 2 en 3. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een diploma van de Pedagogisch Technische Hogeschool, of minimaal een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven. Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een relevante mbo-niveau 4 opleiding hebt afgerond, aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt én minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied. Wij bieden jou dan een pedagogisch-didactisch scholingstraject aan.

Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw affiniteit met de doelgroep kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Kees Jan van Duijvenvoorde (manager team Hout en Meubel): 06-45880252. Of stuur een e-mail aan k.vanduijvenvoorde@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 5 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten