Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van bouwkunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Bouw & Infra een enthousiaste docent Bouwkunde.

Ben je docent of werk je op dit moment in de bouwbranche en wil je graag iets aan je loopbaan toevoegen of geheel een overstap maken naar het middelbaar beroepsonderwijs? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

  • Voor 0,4-1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 19 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 19 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Als docent Bouwkunde verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding Middenkader bouw en infra op mbo-niveau 4, met als aandachtspunten lessen theorie, BPV-begeleiding en examinering. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze. Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs, bijvoorbeeld op het gebied van werkvoorbereiding en modelleren, en levert je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een hbo-opleiding afgerond, aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een relevante mbo-niveau 4 opleiding hebt afgerond, aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt én minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied. Wij bieden jou dan een pedagogisch-didactisch scholingstraject aan.

Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Uiteraard volgens de visie op onderwijs van ons team. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Trudy Wissels (interim manager team BI): 06-19667798. Of stuur een e-mail aan t.wissels@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 5 mei a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten