Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het team Toerisme, Recreatie & Luchtvaartdienstverlening een enthousiaste Bedrijfsleider/Docent LB t.b.v. het leerbedrijf Travel & Events.

 • Voor 0,7 fte
 • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
 • Ingaand: zo snel mogelijk
 • Tijdelijke aanstelling tot 01-08-2019
 • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Werken in het, nog in opbouw zijnde, leerbedrijf Travel & Events betekent dat je dagelijks een bijdrage levert aan de ontwikkeling van studenten in het MBO-onderwijs en tegelijkertijd contact onderhoudt met het regionale bedrijfsleven.

Om het hybride leren steeds meer te laten inbedden in het MBO-onderwijs is dit studiejaar het leerbedrijf Travel & Events opgericht binnen ROC Nijmegen. In dit werkveld is één van de belangrijkste pijlers dat de leerbehoeftes van studenten, die blijken uit het werken in de praktijk, meer en meer vertaald worden naar een actueel theorieaanbod.

Wat ga je doen?

Wij zoeken zowel een ondernemende als coachende bedrijfsleider, die zijn/haar eigen netwerk in het bedrijfsleven kan onderhouden alsmede een goede begeleider is voor de studenten in het leerbedrijf.

Zakelijk instinct, maar ook pedagogisch inzicht is belangrijk.

Je coördineert en draagt zorg voor de realisatie van de doelstellingen en werkzaamheden binnen het leerbedrijf op basis van werkplannen.

Je ontwikkelt werkprocessen en je bent een uitstekende gesprekspartner voor de verschillende doelgroepen van het leerbedrijf. Je hebt affiniteit met reizen en kan studenten bemiddelen naar regionale evenementen in elke branche.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het mbo (of aantoonbaar bezig met een tweedegraads lerarenopleiding) of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo (of de bereidheid deze te behalen) en minimaal vijf jaar ervaring in één of meerdere disciplines: onderwijs, bedrijfsleven of projectmanagement. Je bent representatief en goed in staat helder te communiceren met opdrachtgevers, studenten en collega’s. Tenslotte ben je aantoonbaar ondernemend, klantgericht, oplossingsgericht en je bent een echte verbinder.

Taken:

 • Leidinggeven aan MBO-studenten niveau 3 en 4.
 • Studenten begeleiden, instrueren, coachen en motiveren. Zowel in (computer)vaardigheden als gedrag.
 • Bedrijfs- en werkprocessen binnen het leerbedrijf ontwikkelen en implementeren.
 • Contactpersoon, vraagbaak en adviseur zijn voor zowel studenten, evenementorganisatoren, collega’s als bedrijven/organisaties waar praktijkleren is ondergebracht.
 • Per periode planningen maken voor het praktijkleren.
 • Projecten (opzetten van studiereizen en evenementen ) begeleiden die worden uitgevoerd binnen het leerbedrijf.

Wat bieden wij?

 • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
 • 13e maand (8,33%)
 • vakantiegeld (8%)
 • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Diana van Rooijen (Teammanager Toerisme, Recreatie en Luchtvaartdienstverlening): 06-19667757.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 24 oktober.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten