Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Is brood- en banketbakken je passie en ben je een kei in je vak? En is het je roeping om deze kennis en ervaring over te brengen aan onze studenten? Lees dan verder en ontdek of deze veelzijdige baan een podium kan zijn voor jou en de student zijn of haar talent. ROC Nijmegen zoekt voor het team Horeca, Brood en Banket een enthousiaste docent Brood- en banketbakken.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
  • Ingaand: zo snel mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling tot 01-08-2019 (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s uit het team voor de Bakkerij-opleidingen, help je onze studenten op te leiden tot echte professionals. Jij zorgt ervoor dat de door jou verzorgde lessen Brood- en Banketbakken (praktijk- en theorie) in al zijn aspecten onze studenten uitdagen en boeien.

Daarvoor zorg je voor een goede voorbereiding om jouw lessen goed te kunnen geven, verzorg je het onderwijsleerproces en begeleid je individuele en groepen studenten. Daarnaast maak en beoordeel je (praktijk)toetsen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het mbo (of aantoonbaar bezig met een tweedegraads lerarenopleiding) of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo en minimaal twee jaar ervaring als docent Brood- en Banketbakken. Je hebt affiniteit met de mbo studenten (niveau 1 t/m 4), minimaal 5 jaar ervaring en theoretische kennis over het vak brood en banket en je bent didactisch en pedagogisch sterk.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Hein van den Hoek (manager team Horeca, Brood en Banket): 06-22922269.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 21 oktober.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten