Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Nederlandse taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste docent Nederlands.

  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per zo spoedig mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling vanwege (langdurige) ziektevervanging, docht uiterlijk tot 1-8-2019
  • Locatie: Campusbaan 6 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over Entree-opleidingen

Entree-opleidingen zijn speciale mbo-opleidingen op niveau 1 voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands draag je zorg voor het onderwijsleerproces bij de Entree-opleidingen van ROC Nijmegen. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs. Enthousiast en communicatief ben je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding Nederlands afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het beroepsonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op mbo-niveau 1, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor het team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree-opleidingen): 06-19929585.

Solliciteren?

Vul onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten