Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je horeca-kennis op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste onderwijsinstructeur (B) Horeca.

  • Voor 0,2 fte
  • Waardering: schaal 7 cao mbo (€ 1.893 - € 2.842 bruto per maand) bij een normbetrekking
  • Per zo spoedig mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan 6 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over Entree-opleidingen

Entree-opleidingen zijn speciale mbo-opleidingen voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat ga je doen?

Als onderwijsinstructeur begeleidt je groepen en individuele studenten op mbo-niveau 1 bij opdrachten en projecten tijdens de praktijklessen horeca. Tevens verzorg je de praktijkinstructies en demonstraties. Je beheert de praktijkruimten en –apparatuur en je vervaardigt onderwijsleermiddelen. Vanuit je vakgebied signaleer je behoeften tot ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs en pas je nieuwe instructieprogramma’s toe.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over een relevant mbo-diploma op niveau 3 of 4, aangevuld met pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een scholingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Met jouw enthousiasme help je om op een aantrekkelijke en boeiende manier invulling te geven aan de praktijklessen. Dankzij jouw affiniteit met het vak en met de doelgroep op niveau 1, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Tenslotte vorm je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal 7 volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree opleiding): 06-19929585.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 25 september a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten