Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van bouwen en wonen op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste docent Bouwen en Wonen.

  • Voor 0,6 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per zo spoedig mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-8-2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan 6 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over Entree-opleidingen

Entree-opleidingen zijn speciale mbo-opleidingen op niveau 1 voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat ga je doen?

Als docent Bouwen en Wonen draag je zorg voor het onderwijsleerproces bij de Entree-opleidingen van ROC Nijmegen, met als aandachtsgebieden theorie- en praktijklessen en examinering. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs. Enthousiast en communicatief ben je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. Je ondersteunt  studenten op het gebied van hun studieloopbaanbegeleiding en beroepspraktijkvorming en je levert je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Pedagogisch-didactische kwaliteiten zijn bij jou sterk ontwikkeld. Met jouw onderwijservaring en affiniteit met de doelgroep weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op mbo-niveau 1, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Daarnaast vervul je de rol van studieloopbaanbegeleider om onze studenten op weg te helpen naar een succesvolle toekomst. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor het team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree-opleidingen): 06-19929585 (NB: wegens vakantie niet bereikbaar tussen 30 juli en 12 augustus).

Solliciteren?

Vul uiterlijk 19 augustus a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

De gesprekken worden gepland in week 35 en 36.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten