Wil jij onze organisatie helpen succesvol te zijn? Weet je met jouw ervaring als kritische business controller een proactieve continue bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities en doelstellingen van onze organisatie?

ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste medewerker in de rol van Business Controller Onderwijs (Controller A).

 • Omvang: 0,6 fte (ter vervanging)
 • Waardering: schaal 11 cao MBO
 • Per: 01-09-18
 • Aanstelling voor de duur van een jaar
 • Locatie: Campusbaan 6, Nijmegen.

Over ROC Nijmegen  

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Het team Business Control maakt onderdeel uit van de directie Financiën & Control. Samen met de collega’s binnen de directie ga je de uitdaging aan om Control naar een volgende fase te brengen. Hierbij staat het op integrale wijze invulling geven aan de rol van business partner centraal.

We zoeken een enthousiaste ervaren business controller die in staat is een proactieve bijdrage te leveren aan deze volgende fase. Wat ga jij daarin betekenen?

Als Business Controller Onderwijs stel je voor meerdere onderwijs organisatieonderdelen begrotingen en integrale managementrapportages op. Daarbij adviseer je het management over beleids- en sturingsvraagstukken, signaleert en rapporteert over financiële en niet financiële risico’s.

Je kent als Business Controller het verhaal achter de cijfers en bent in staat om de cijfers te plaatsen in strategisch perspectief. Je streeft (continue) naar kwalitatieve verbeteringen en zoekt bewust/actief naar mogelijkheden en draagvlak. Je bent in staat om kwalitatieve doelstellingen te monitoren binnen de gestelde kaders. Je bent volledig vertrouwd met planning & control en je weet managementinformatie op juiste wijze toe te passen en te analyseren.

Je rapporteert aan de directeur Financiën & Control, zodat zij in staat is om het College van Bestuur op juiste wijze te informeren en te adviseren.

Als Business Controller Onderwijs ben je analytisch zeer sterk, signaleert onderlinge verbanden en je beschrijft deze helder en scherp in rapportages. Daarbij geef je mede vorm en inhoud aan een effectieve planning en control.

Wat moet je kunnen?  

Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding op bedrijfseconomisch gebied, eventueel aangevuld met een controllers- of accountancyopleiding. Ervaring binnen de onderwijssector is een pré, bij voorkeur het MBO. Je hebt kennis rondom business control en aantoonbare ervaring als business controller. Je bent in staat om kritisch de spiegel voor te houden richting management, je doet dit altijd onderbouwd op basis van analyses en je hanteert daarbij een directe en open communicatie stijl. Samenwerken met management (directieniveau en teammanagers) past perfect bij je. Je bent sterk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een kritische onafhankelijke houding, gaat inhoudelijk gedreven confrontatie niet uit de weg, je kan een boodschap op meerdere manieren overbrengen. Je bent een teamplayer, proactief en creatief en je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid. Je bent standvastig en beschikt over een helicopterview op directieniveau.

Wat bieden wij?

 •  Een salaris in maximaal schaal 11 volgens de cao MBO
 • 13e maand (8,33%)
 • Vakantiegeld (8%)
 • Flexibele werktijden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Vanaf 21 augustus kun je contact opnemen met Tanja Burgers-de Kort (managementassistent team Planning en Control), telefoon 024 890 4716, of t.dekort@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 26 augustus

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

De gesprekken vinden plaats begin september.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten