Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Zie jij het als een uitdaging om in een klein maar ambitieus team mee te werken aan ons nieuwe onderwijs? ROC Nijmegen (locatie Boxmeer en Nijmegen) zoekt een Docent voor het team Veiligheid

  • Voor 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (maximaal € 4.019 euro bruto per maand)
  • Per 21 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 21 augustus 2019, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Boxmeer (4 dagen) en Nijmegen (1 dag)

Trekt het jou aan om op een kleine onderwijslocatie in een zeer ambitieus team ons nieuwe onderwijs mee vorm te geven? En ben je iemand die, naast je lessen, ook graag een ondernemende bijdrage levert aan het team waar je deel van uitmaakt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Het team Veiligheid is taakvolwassen. Dat betekent o.a. dat teamleden flexibel zijn en een grote bereidheid hebben om zaken van en voor elkaar te doen of over te nemen. De sfeer wordt gekenmerkt door grote betrokkenheid, relativeringsvermogen en gevoel voor humor.

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je de lessen voor de opleiding particuliere beveiliging op mbo niveau 2 en 3. Je bent digitaal vaardig en je hebt kennis van de beveiligingsmarkt. Je kunt omgaan met diversiteit in de klas en je speelt daarnaast een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs, waarbij je ondernemend en vakoverstijgend acteert. Je begeleidt studenten in het ontwikkelen van stagevaardigheden en je bent in staat begeleiding te bieden tijdens de stage.

Wat moet je kunnen?

Je hebt ervaring met en expertise in het vakgebied beveiliging/handhaving/politie. Daarnaast heb je, bij voorkeur, een afgeronde lerarenopleiding met een 2e graads bevoegdheid, óf een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Indien je niet in het bezit bent van een relevant pedagogische getuigschrift, dan ben je bereid om deze op korte termijn te behalen. Verder ben je communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met onze studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • een 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Bram Zoetekouw (clustercoördinator team Veiligheid): 06-21232377. 

Solliciteren?

Vul uiterlijk 15 augustus a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

De gesprekken worden gepland op dinsdag 28 augustus 2018

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten