Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij een gepassioneerd Horecatalent met ervaring en heb je altijd al les willen geven? Schroom dan niet om te reageren. ROC Nijmegen zoekt voor het team Horeca, Brood en Banket een enthousiaste Gastheer/-vrouw en Bediening.

  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
  • Ingaand: 20-08-2018
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s van de vakgroep Bediening help jij onze studenten op te leiden tot echte professionals. Jij zorgt ervoor dat de door jou verzorgde lessen Gastheerschap en Bediening in alle aspecten de studenten uitdagen en boeien.

Wat moet je kunnen?

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden en geven van lessen, het verzorgen van het onderwijsleerproces en het begeleiden van individuele en groepen deelnemers. Daarnaast maak en beoordeel je (praktijk)toetsen.

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met de mbo student (niveau 1 t/m 4), je hebt minimaal 5 jaar horeca ervaring en daarnaast ervaring in het geven van horeca trainingen (bijvoorbeeld op de werkvloer). Je beschikt daarnaast over theoretische kennis overhet vak gastheerschap/bediening en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tenslotte heb je een afgeronde horeca-opleiding op minimaal MBO-niveau (MHS of HHS) of aantoonbaar bezig met tweedegraads lerarenopleiding of bereid om hiermee te starten. Je bent klassiek geschoold en je kent het Horeca vak. Onderwijsbevoegdheid voor het mbo is een pré (hoeft dus niet!)

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Het is een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan de studenten. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. Wij bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden wij een salaris dat past bij de functie, indien je in het bezit bent van een lesbevoegdheid voor het MBO dan is € 4019 het maximale van de schaal op fulltime basis.

Het definitieve salaris is afhankelijk van opleiding en relevante ervaringsjaren.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Hein van den Hoek (manager team Horeca, Brood en Banket): 06- 22922269.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 19 augustus

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten