Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? ROC Nijmegen zoekt voor het project ‘Beroepsonderwijs en Logistics Valley’ van de directie Techniek een doortastende projectleider.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal 11 cao mbo (€ 3.071 - € 4.553 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 januari 2021
  • Locatie: Energieweg 25 te Nijmegen

Over het project

Om te zorgen voor aantrekkelijk en eigentijds mbo-onderwijs dat ruimte biedt aan regionale verschillen en een veranderde arbeidsmarkt is het voor mbo-instellingen nodig om nauw samen te werken met innovatieve bedrijven. Het Regionaal Investeringsfonds heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor het project ‘Beroepsonderwijs en Logistics Valley’, dat in samenwerking met ROC Rivor en Graafschap College wordt uitgevoerd en tot doel heeft om de in- en doorstroom van studenten in de logistiek te vergroten, bedrijfsvragen via projecten/stages door het beroepsonderwijs uit te laten voeren en om onderwijsontwikkeling te versterken.

Wat ga je doen?

Als projectleider voer je regie op de uitvoering van het projectimplementatieplan en draag je zorg voor ontwikkeling en versteviging van het projectteam. Je monitort en bewaakt de realisatie van doelen en resultaten (tijd, geld, inhoud, kwaliteit). Je zorgt voor de dagelijkse financiële sturing en vervult daarbij de rol van budgethouder. Je bent verantwoordelijk voor verdere visie- en strategieontwikkeling, onder andere op het vlak van onderwijs en arbeidsmarkt in de logistieke branche. Je verstrekt projectrapportages aan subsidiegever, opdrachtgever/interne organisatie en externe stakeholders. Daarnaast onderhoud je contacten met projectpartners en stakeholders (scholen, overheid, bedrijven/werkveld). Tevens voer je als “meewerkend voorman” ook zelf onderdelen van het project uit.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in het leiden van complexe projecten met grote diversiteit. Je hebt affiniteit met en/of ervaring in logistieke richting. Je bent in staat de gemeenschappelijkheid van betrokkenen richting visie en doelen te versterken, en verbinding op inhoud, cultuur en samenwerking te creëren. Je hebt inzicht in het functioneren van de organisatie en de daarmee samenhangende processen van besluitvorming. Tevens heb je inzicht in financiële en projectplanning en ben je in staat bijtijds sturen.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal 11 volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jan Klomp (manager team Mobiliteit & Logistiek): 06-33988838. Of stuur een e-mail aan j.klomp@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 24 juni a.s..

De gesprekken worden gepland in week 26.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten