Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van ICT op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste docent ICT.

Ben je docent of werk je op dit moment in de ICT en wil je graag iets aan je loopbaan toevoegen of geheel een overstap maken naar het middelbaar beroepsonderwijs? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

 • Voor 0,8 – 1,0 fte; een kleinere aanstellingsomvang is ook mogelijk in combinatie met een baan in het bedrijfsleven
 • Per 20 augustus 2018
 • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 met uitzicht op verlenging
 • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wie zoeken wij?

Voor onze ICT-opleiding op mbo-niveau 4 zoeken we een docent met de volgende specialismen:

 • Serverbeheer en Microsoft omgevingen (op niveau van 70-410, 411 en 412
 • Infrastructurele kennis op Cisco gebaseerde systemen (op niveau van CCNA)

Wat ga je doen?

Als docent ICT ga je studenten begeleiden in hun leerproces. Je helpt groepen bij opdrachten en taken en je verzorgt de beroepspraktijkvorming en de studieloopbaanbegeleiding. Je ontwikkelt nieuwe projecten en voert ze ook uit. En je neemt deel aan het overleg van het team en de vakgroepen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau aangevuld met pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen).

Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een relevante opleiding op mbo-niveau 4 hebt afgerond, aantoonbaar hbo werk- en denkniveau hebt én minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied. Wij bieden jou dan een pedagogisch-didactisch scholingstraject aan.

Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden; ook bij hun individuele ontwikkeling. Je kent de ICT-markt en de eisen die het bedrijfsleven stelt op het gebied van procesmatig werken. Met up-to-date kennis van hard- en software en het beheer daarvan, security, virtualisatietechnieken en Cloud-omgevingen, heb je een streepje voor.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris volgens de cao mbo
 • 13e maand (8,33%)
 • vakantiegeld (8%)
 • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Trudy Wissels (manager team ICT): 06-19667798. Of stuur een e-mail aan t.wissels@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul zo snel mogelijk onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Bij voorkeur worden de gesprekken gepland vóór de zomervakantie.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten