Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Kunnen studenten en collega’s op jou rekenen? En trekt het je om op een kleinschalige maar ambitieuze locatie ons goede onderwijs mee vorm te geven? ROC Nijmegen zoekt voor de locatie Boxmeer een enthousiaste docent Psychiatrie / Gehandicaptenzorg.

  • Voor 0,8 – 1,0 fte (deels ziektevervanging)
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 (ziektevervanging uiterlijk tot 20-8-2019)

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Zorg en Welzijn breed, maar in ieder geval psychiatrie en gehandicaptenzorg op de locatie Boxmeer.

Wat moet je kunnen?

Je hebt ervaring in een relevant werkveld, HBO-opgeleid en bij voorkeur bevoegd om op het MBO les te geven. Je weet de lesstof op een enthousiaste en praktijkgerichte wijze over te brengen aan onze studenten. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Je houdt van aanpakken en beschikt over een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Ineke Moonen 06-22182407

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 27 mei

De gesprekken worden gepland in de eerste week van juni 2018.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten