Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Motorvoertuigentechniek op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? En geef je graag les aan de Nederlands Kampioen Auotechniek? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken voor het team Mobiliteit & Logistiek een enthousiaste docent Motorvoertuigentechniek.

  • Voor 0,5 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Energieweg 25 te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Motorvoertuigentechniek verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleidingen in de (bedrijfs)autotechniekbranche op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt en coacht groepen en individuele deelnemers. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten, waarbij je iedere student tijdens de beroepspraktijkvorming (stage) in zijn/haar leerbedrijf bezoekt. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt hbo-opleiding Autotechniek afgerond, bij voorkeur aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 2, als 3 en 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jan Klomp (manager team M&L): 06-33988838. Of stuur een e-mail aan j.klomp@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 6 mei a.s. het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.
Je krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.

De gesprekken worden gepland tussen 29 mei en 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten