Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van installatietechniek op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor het samenwerkingsverband met De Technische een enthousiaste docent Installatietechniek.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent Installatietechniek verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleidingen (Eerste) Monteur Werktuigkundige Installaties en (Eerste) Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties op mbo-niveau 2 en 3, en mogelijk 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Samen met collega’s uit andere vakrichtingen werk je aan techniekbreed en duurzaam onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een diploma van de Pedagogisch Technische Hogeschool, of minimaal een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent een opleidingstraject te volgen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven. Met jouw enthousiasme weet je theorie- en praktijklessen op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met het vak en met de doelgroep op zowel niveau 2 als 3, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en bent zelf veel bezig met innovaties. Nieuwe methodes en ontwikkelingen integreer je graag het liefst meteen in je werk. Hierin neem je vaak het initiatief. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over De Technische

De Technische is een samenwerkingsverband van Bouwmensen Nijmegen, Schildersvakopleiding Nijmegen en IW Achterhoek Rivierenland. ROC Nijmegen werkt nauw met de ‘school voor vakmanschap’ samen in een innovatieve onderwijsvorm van onderwijs en bedrijfsleven. Jongeren worden opgeleid in een bedrijfsmatige omgeving waarin leren en werken direct verbonden zijn met de beroepspraktijk. Naast een gedegen vakopleiding biedt deze onderwijsvorm ruimte voor nieuwe technische ontwikkelingen en innovatieve projecten. Hierbij zoeken we docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend en/of aantoonbare affiniteit hebben met het bedrijfsleven. Daarnaast vraagt dit nieuwe onderwijsconcept een meer dan normale interesse en geschiktheid tot innoveren en ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Marleen Deuss (manager team TEIS): 06-45233187. Of stuur een e-mail aan m.deuss@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 6 mei a.s. het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.

De gesprekken worden gepland tussen 29 mei en 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten