Wil jij vanuit een ondersteunende rol onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij jouw kennis en kunde op secretarieel/organisatorisch gebied op een bevlogen manier in te zetten voor het realiseren van een soepel lopende organisatie? Wij zoeken voor de teams Hout & Meubel (H&M) en Timmeren, Elektro- en Installatietechniek en Schilderen (TEIS) tezamen een doortastende managementassistent.

  • Voor 0,6 fte
  • Waardering: schaal 6 cao MBO (€ 1.776 - € 2.586 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot eind december 2018 vanwege vervanging zwangerschapsverlof
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de teammanager in brede zin op secretarieel en organisatorisch gebied. In dit kader beoordeel je inkomende post op belang en urgentie en voeg je op eigen initiatief en naar eigen inzicht de voor de behandeling benodigde bescheiden bij. Je beheert de agenda van de teammanager en bewaakt het nakomen van de gemaakte afspraken. Je bereidt vergaderingen administratief/organisatorisch voor, archiveert de vergaderstukken en verzorgt de verslaglegging en voortgangsbewaking. Je verzamelt en verwerkt gegevens, zoekt actief ontbrekende informatie op en stelt (management)overzichten op. Je verzorgt de correspondentie en je fungeert als aanspreekpunt/vraagbaak voor medewerkers over administratieve en organisatorische zaken.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een secretariële opleiding op mbo niveau 4 afgerond of je beschikt aantoonbaar over mbo+ werk- en denkniveau en je hebt ruime ervaring als managementassistent, bij voorkeur binnen een complexe organisatie. Je beheersing van MS Office is uitstekend. Je bent representatief, communicatief sterk in woord en geschrift en vertrouwelijke informatie is bij jou in betrouwbare handen. Met jouw collegiale houding ondersteun je, op secretarieel/ organisatorisch gebied, teamleden bij het uitoefenen van hun werkzaamheden als docent.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal 6 volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Liesbeth Verheijen (management assistente teams H&M en TEIS): 024-8904381. Of stuur een e-mail aan l.verheijen@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 6 mei a.s. het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.

De gesprekken worden gepland tussen 29 mei en 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten