Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Kunnen studenten en collega’s op jou rekenen? En trekt het je om op een kleinschalige maar ambitieuze locatie ons goede onderwijs mee vorm te geven? ROC Nijmegen zoekt voor de locatie Boxmeer een enthousiaste docent Nederlands

  • Voor 0,5 -0,9 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 (met uitzicht op verlenging)

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Nederlands binnen twee teams op de locatie Boxmeer.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een lerarenopleiding Nederlands of een andere hbo-opleiding en bent bij voorkeur bevoegd om op het mbo les te geven. Je weet de lesstof op een enthousiaste en praktijkgerichte wijze over te brengen aan onze studenten. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Je houdt van aanpakken en beschikt over een gezonde dosis humor.

Over ROC Nijmegen?

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat bieden wij?

 

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Stuur een mail aan Martijn van Lanen (locatiemanager Boxmeer): m.vanlanen@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Vul uiterlijk 6 mei a.s. het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie. De gesprekken worden gepland tussen 29 mei en 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten