Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van informatie en communicatietechnologie op een bevlogen manier over te brengen op (jong) volwassenen? Heb jij affiniteit met Defensie? Wij zoeken voor de opleiding Veiligheid en Vakmanschap een enthousiaste Informatie en Communicatietechnologie docent. Trekt het jou aan om op een kleine onderwijslocatie samen met ambitieuze collega’s ons onderwijs mee vorm te geven? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Voor 0,6 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 20 augustus 2019 (met uitzicht op verlenging)
  • Locatie: Boxmeer

Wat ga je doen?

Als docent ICT verzorg je het vakmanschapsdeel binnen ons onderwijs. Zo geef je de lessen theorie en/of praktijk van onze Veiligheid en Vakmanschap-opleidingen Medewerker ICT & Medewerker Beheer ICT. Vanuit je vakgebied lever je daarnaast een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Samen met collega’s uit andere vakrichtingen ben je hiernaast bezig met de vorming van de student tot aankomend beroepsbeoefenaar binnen Defensie Je legt contact met het netwerk bij Defensie en weet deze te onderhouden. 

Wat moet je kunnen?

Je hebt een 2e graads bevoegdheid in Informatica of minimaal een andere hbo-opleiding (of je bent bereid deze te halen) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen, zowel binnen Defensie als de burgermaatschappij. Naast het aanleren van de theorie is het geven van praktijklessen een cruciaal onderdeel van jouw werkzaamheden. Je bent sterk in het begeleiden van groepen én individuele deelnemers. Dankzij jouw enthousiasme en je sterke communicatieve vaardigheden weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden. Verder ben je een echte teamplayer en vorm je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze.

Over opleiding VeVa ICT

VeVa staat voor Veiligheid en Vakmanschap. De studenten maken gedurende de opleiding kennis met de verschillende delen van de krijgsmacht en de militaire gedragscode. Discipline en groepsbinding staan gedurende de opleiding centraal. Als ICT-docent word jij verantwoordelijk gemaakt voor het voorbereiden van de student op het installeren, bedienen en onderhouden van alle telecommunicatieapparatuur en verbindingen zoals telefoon, radio, computers en satellieten. Als er op ICT-gebied nieuwe ontwikkelingen zijn, heeft Defensie die gegarandeerd als eerste in huis. Hierbij zoeken we docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend en/of aantoonbare affiniteit hebben met ICT en Defensie.

Wat bieden wij?

 

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Niels Lamers (docent bij team VeVa): 06 36025772. Of stuur een e-mail aan n.lamers@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Je krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten