Wil jij onze leerlingen helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Geschiedenis op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken een enthousiaste 1e graads docent Geschiedenis voor ons team VAVO.

  • Omvang: 0,34 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB CAO MBO (maximaal € 4.019 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Startdatum: 20-08-2018
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Nijmegen, Marterstraat 45

Over VAVO

Bij het VAVO van ROC Nijmegen kunnen deelnemers certificaten of een heel diploma voor het vmbo-t, de havo of het vwo halen. Ze hebben de mogelijkheid om een compleet lespakket of maar enkele vakken te volgen. De VAVO-opleidingen worden gegeven op de locatie Marterstraat 45 in Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Geschiedenis aan eindexamengroepen VMBO- T, HAVO en/of VWO. Je verzorgt de toetsing en houd je bezig met alle werkzaamheden behorende bij de organisatie en het beheer van het vak Geschiedenis. Je stelt voortgangrapportages op en neemt deel aan leerling besprekingen. Ook begeleid je de leerlingen en neem je actief deel aan teamtaken en bijeenkomsten.

Wat moet je kunnen?

Je bent 1e graads bevoegd docent Geschiedenis en pedagogisch en didactisch bekwaam. Je kunt gedifferentieerd lesgeven aan heterogene groepen en hebt ervaring in het lesgeven aan bovenbouw examengroepen. Uiteraard kun je omgaan met het tempo van een versnelde opleiding.
Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en een belangrijke schakel vormt in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de CAO MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Pauline van der Meer (teammanager VAVO): 06-22083877 of per e-mail p.vandermeer@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten