Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Engelse taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor het team Toerisme en Recreatie een enthousiaste docent Nederlands.

  • Voor 0,55 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand voor een fulltime aanstelling)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan, Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je de lessen Nederlands op niveau 3 en 4 bij de opleidingen van Toerisme en Recreatie. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten die betrekking hebben op onze branches. Je speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal de hbo-opleiding Nederlands afgerond. Ook heb je je onderwijsbevoegdheid gehaald. Je vindt het leuk om les te geven aan mbo-studenten van zowel niveau 3 en 4. Met jouw enthousiasme ben je in staat om je lessen op een aantrekkelijke manier aan te bieden. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Verder vorm je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

 

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (teammanager Toerisme en Recreatie): tel. 06-19667757.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten