Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij die initiatiefrijke docent die onze studenten helpt hun passie voor dienstverlening verder te ontwikkelen? Wij zoeken voor het team Toerisme en Recreatie een enthousiaste Docent Leisure & Hospitality.

  • Voor 0,5 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4.019 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Per 20-8-2018
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de praktijk- en theorielessen voor de Toerisme en Recreatie-opleidingen, waaronder lessen Leisure & Hospitality en Events & Languages. Vanuit het vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Daarnaast houd je je ook bezig met de verdere ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

Wat moet je kunnen doen?

Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding Aardrijkskunde of een andere lerarenopleiding met een 2graads bevoegdheid; of een andere hbo-opleiding zoals Facility Management of Hotelschool aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Je hebt ruime aantoonbare werkervaring in de Toerisme en Recreatie branche. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met onze studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (teammanager Toerisme en Recreatie): tel. 06-19667757.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten