Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor het team Secretarieel een enthousiaste Docent ICT (MS Office) en projecten.

  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB CAO MBO (max. € 4.019 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Per 20-8-2018
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je lessen ICT (MS Office) en projectonderwijs voor studenten van de opleidingen Secretarieel (niveau 3 en 4) en Financieel (niveau 2,3 en 4) en begeleid je studenten die werkzaam zijn binnen het leerwerkbedrijf de Ontvangst. Tijdens de lessen eventmanagement organiseer je samen met studenten activiteiten binnen en buiten het ROC (secretaressedag, personeelsuitje, excursies) Tevens vervul je de rol van studieloopbaanbegeleider en lever je vanuit je vakgebied een bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een 2e graads lerarenopleiding afgerond of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het werkveld (bij voorkeur op administratief of secretarieel gebied) en het vakonderwijs, heb je affiniteit met de doelgroep en kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Naast vakinhoudelijke kennis, begeleid je studenten ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor de opleiding en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen?

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de CAO MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Femke Spoeltman (manager team Secretarieel): 06-26498980. Of stuur een e-mail aan f.spoeltman@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten